Witamy, Gościu
Username: Password: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Kto na kosmetologię?

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 10 miesiąc temu #217

• ols93
  • ols93 Avatar
  • Świeżak
  • Oklaski: 0
hej dziewczyny;) ja również się dostałam:P planujecie przed rozpoczęciem jakieś spotkanie zapoznawcze:D?
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 10 miesiąc temu #218

• lily
  • lily Avatar
  • Świeżak
  • Thank you received: 1
Ja się wybieram na kosmetologie w trybie niestacjonarnym:) Jeszcze dokumentów nie złozyłam, jade do Kalisza w poniedziałek. Mam pytanie, macie zaświadczenie lekarskie od lekarza ?? Ale od lekarza medycyny pracy tak?
Jesli chodzi o zdj nie moge go wczytać... zmniejszałam na programie Microsoft Office Picture Manager i niby zmniejszone a wczytac nie moge:( Kurcze... a czy po tej rejestracji on-line cos przychodzi na maila do nas?? Bo mi wlasnie nic nie przyszlo bo tak jak ktos napisal nie mam tego zdj wczytanego;/ kurcze.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez lily.

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 10 miesiąc temu #220

• ols93
  • ols93 Avatar
  • Świeżak
Tak, musisz mieć zaświadczenie od lekarza medycyny pracy. Ja poszłam na łatwiznę i kombinowałam z tym zdjęciem w paincie :lol: wpisalam po prostu wymiary takie jak były wymagane i tyle. Może Twoje zdjęcie ma za duży rozmiar (powyzej 50kB) i dlatego nie chce wejść? Jak już wgrasz zdjęcie i wypełnisz wszystkie dane pojawi ci się do wydrukowania podanie. :)

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 10 miesiąc temu #221

Ols co do spotkania to faktycznie fajnie byłoby coś zorganizować :) Ale to trzeba ustalić z resztą dziewczyn jeszcze :) A lily tak, potrzebne było zaświadczenie lekarskie od lekarza medycyny pracy. Ja korzystałam z usług lekarza przy szpitalu. A zdjęcie... hmm fotograf Ci go odpowiednio nie zmniejszył? Bo ja wstawiałam takie z płyty o odpowiednich wymiarach.

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 10 miesiąc temu #222

• lily
  • lily Avatar
  • Świeżak
  • Thank you received: 1
Zrobilam w paincie i nic... nadal nie chce wczytać:/

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 10 miesiąc temu #223

lily a nie masz tego zdjęcia na płytce?
Time to create page: 0.047 seconds
Zasilane przez Forum Kunena