Search

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem
Witamy, Gościu
Username: Password: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Kto na kosmetologię?

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 9 miesiąc temu #407

• Natalia92
  • Natalia92 Avatar
  • Świeżak
  • Oklaski: 0
A Ty Martynasdz chcesz przeprowadzić sie do Kalisza i wynajmować cały czas czy tylko na weekendy?
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 9 miesiąc temu #408

• justynaa
  • justynaa Avatar
  • Świeżak
ja dziewczyny pokój już mam. Będę mieszkać na zgodnej. A tak sobie myślę od nośnie tego spotkania, to może jak będzie to spotkanie organizacyjne pod koniec września to po nim byśmy gdzieś czas spędziły i się zapoznały. I byłoby większe prawdopodobieństwo, że wszystkie się odliczymy. Co o tym myślicie? A tak w ogóle to dostał już ktoś list z uczelni?

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 9 miesiąc temu #415

Natalia92 ja poszukuje mieszkania na 9-10 miesiecy caly tydzien bede spedzac w Kaliszu wiec nie oplaca mi sie codzienne dojezdzanie 60km;/ no i szukam ale z marnym skutkiem jak narazie

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 9 miesiąc temu #418

siema dziewczyny...jestem z wyzszego rocznika i z tego co pamietam i mi sie wydaje to pod koniec wrzesnia bedziecie mialy spotkanie organizacyjne,1 pazdziernika normalne zajecia a pod koniec pazdziernika dopiero inauguracje roku akademickiego..justynaa napisał:
a powiedzcie mi, 1 października to będzie tylko rozpoczęcie czy już normalnie zajęcia?

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 9 miesiąc temu #423

Jakbyście znały dokładny termin tego spotkania organizacyjnego we wrześniu to mogłybyście napisać? :) Będę wdzięczna :) Pozdrawiam :)

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 9 miesiąc temu #424

• amstaff
  • amstaff Avatar
  • Świeżak
Ewelina92 napisał:
Jakbyście znały dokładny termin tego spotkania organizacyjnego we wrześniu to mogłybyście napisać? :) Będę wdzięczna :) Pozdrawiam :)

Spotkanie organizacyjne macie 28 września o godz. 10 jeśli stacjonarnie. Ja (informatyka) jeszcze informacji nie mam także muszę czekać. Szczegóły macie tutaj www.pwsz.kalisz.pl/files/listy/ogloszeni...wnictwo-medyczne.pdf Pozdrawiam Mateusz
Time to create page: 0.049 seconds
Zasilane przez Forum Kunena