Search

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem
Witamy, Gościu
Username: Password: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Kto na kosmetologię?

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 8 miesiąc temu #729

• nowa
  • nowa Avatar
  • Świeżak
  • Oklaski: 0
w ogóle orientuje się któreś z Was czy jest już plan dla naszego kierunku na semestr zimowy??
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 8 miesiąc temu #731

indeksy dostaniecie przed sama sesjąamstaff napisał:
Ilka18 napisał:
Cześć Magda. Im więcej osób tym lepiej:) Mam nadzieję, że dojdzie jeszcze kilka osób oprócz tych które napisały, że będą. A i mam pytanie dotyczące tej karteczki ze ślubowaniem, którą mamy wypełnić: tam gdzie jest specjalność to mamy napisać kosmetologia? I o co chodzi z tym nr albumu?
Odnośnie twoich pytań pierwsze pytanie nie jestem pewien ale myślę że jak coś to się dowiecie w dziekanacie, bo ja na przykład nie mam specjalności do wpisania, a nr albumu to jest inaczej nr indeksu chyba też legitymacji studenckiej jest taki sam. Indeksy dostaniemy na spotkaniu czyli pewnie wtedy trzeba będzie wpisać nr albumu, chyba że już masz indeks. Pozdrawiam Mateusz

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 8 miesiąc temu #732

plan pewnie bedzie dzien przed pierwszym dniem zajec.. stroje na zajecia z wychowania fizycznego uszykowane?? :evil:nowa napisał:
w ogóle orientuje się któreś z Was czy jest już plan dla naszego kierunku na semestr zimowy??

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 8 miesiąc temu #746

• Ilka18
  • Ilka18 Avatar
  • Świeżak
Wypełniłyście już karteczkę ze ślubowaniem? Jeśli tak to co wpisałyście w specjalności i nr albumu? I mam pytanie dotyczące zbliżającego się spotkania: idziecie ubrane w stój dowolny czy obowiązuje strój galowy?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Ilka18.

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 8 miesiąc temu #748

nr albumu to inaczej numer indeksu,ktorego jeszcze nie macie..jak bedziecie na spotkaniu organizacyjnym to sprawdzcie na tablicy ogloszen obok dziekanatu czy nie ma kartki z numerami albumu.. a i spotkanie organizacyjne to nie rozpoczecie roku wiec stroj dowolny..Ilka18 napisał:
Wypełniłyście już karteczkę ze ślubowaniem? Jeśli tak to co wpisałyście w specjalności i nr albumu? I mam pytanie dotyczące zbliżającego się spotkania: idziecie ubrane w stój dowolny czy obowiązuje strój galowy?

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 8 miesiąc temu #755

• magda93
  • magda93 Avatar
  • Świeżak
cześć wszystkim:) mam pytanie - jesli złożyłam podanie o akademik to w jakim czasie powinni dać mi odpowiedz?? bo czekam i czaekam i doczekać sie nie mogę :P
Time to create page: 0.048 seconds
Zasilane przez Forum Kunena